fbpx
Roman

De forsvundne kvinder

Gribende krigsfortælling om venskabet mellem tre modige kvinder. Baseret på virkelige beretninger om de kvinder, der rejste ud fra England som hemmelige agenter under Anden Verdenskrig og aldrig vendte hjem igen.

New York, 1946: Efter tabet af sin mand forsøger Grace Healey at skabe sig en ny tilværelse. En morgen på vej til arbejde går hun igennem Grand Central Terminal og får øje på en tilsyneladende efterladt kuffert, som viser sig at indeholde fotografierne af tolv forskellige kvinder. Ved en pludselig indskydelse tager hun billederne med sig og forlader stationen.

Hun finder ud af, at kufferten har tilhørt en kvinde ved navn Eleanor Trigg, som var leder af en gruppe kvindelige hemmelige agenter, der opererede under krigen. Men hvem er de unge kvinder på billederne? Grace sætter sig for at undersøge, hvad der er sket, og snart bliver hun hvirvlet ind i den usædvanlige historie om kvindernes farlige missioner. 

 De forsvundne kvinder er en gribende fortælling om venskab, forræderi og viljen til at overleve i en verden af modgang.

 

"En fascinerende historie ... jeg fløj gennem bogens sider, og den var læst, inden jeg fik set mig om."
Bogblogger.dk
"Endnu en skøn fortælling af den garvede mesterforfatter."
Bogens Liv
"Fortællingen har det hele: kærlighed, venskab, krig og sorg – og Jenoff er formidabel til at beskrive miljøer og personer, så man kan se det hele for sig ... hun kan sit håndværk."
Etbogunivers
"Jeg er vild med den måde, Pam Jenoff skriver på ... siderne vender sig selv."
Randis_bogreol
"Er du vild med historisk fiktion inspireret af sande begivenheder, er Pam Jenoff en forfatter, du med garanti skal læse."
Bookbestiesdk
"En gribende beretning ... Pam Jenoff kan skrive pageturnere"
Bog_finken
Forfatter:
Antal sider:
385
Oversat af:
Anne Matthiesen
Design:
Omslagsdesign: Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
13. oktober 2022
ISBN:
9788772390604 (Trykt bog)
9788775620210 (E-bog)
9788775620227 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik