fbpx
Roman

Kvinden med de otte liv

Slave. Bedrager. Morder. Terrorist. Spion. Udbryder. Elsker. Mor.

På plejehjemmet Gylden Solnedgang i Sydkorea er det ikke usædvanligt, at beboerne opdigter historier. Så da miss Mook går i gang med at fortælle om sit liv i Nord- og Sydkorea, ved nekrologskriveren dårligt, hvad hun skal tro. Den ene mere utrolige historie efter den anden kommer fra den ældgamle dame: om fangenskab, venskab, mord, eventyr, dækidentiteter og spionage. Historier, der er så farverige og forskellige, at de umuligt kan handle om den samme kvinde. Eller kan de?

Dette er en utrolig roman om en utrolig kvindeskæbne i Korea. Om krig og kærlighed, forræderi og bedrag, historiefortælling og identitet. Lige så legesyg og tankevækkende, som den er brutal og smertefuld.

 

"Barsk, fascinerende og dybt rørende ... En uforglemmelig læseoplevelse."
Lektørudtalelse
"Der er så meget dybde i den her historie ... Fra første side blev jeg dedikeret og håbede bare, at jeg ikke blev skuffet med tiden. Men jeg blev kun mere og mere blæst bagover af en historie om en del af verden, som ellers er lukket land. En historie om en kvindeskæbne, der både er rørende, smuk og ganske forfærdelig. Der er ingen måde at forberede næste læser godt nok på. Bare læs!"
Bogbanden
"Vanvittig interessant."
Bogblogger.dk
Forfatter:
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Mette Egerod
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
21. marts 2024
ISBN:
9788772391373 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik