fbpx

Hos alpha forlag møder du tidens store forfattere og personligheder og nye spændende navne

Vi udgiver dansk og udenlandsk skønlitteratur med en forkærlighed for forfattere, der har høj litterær kvalitet og rammer bredt, børne- og ungdomsbøger med noget helt særligt på hjerte og enkelte, håndplukkede non-fiktionstitler, der kan noget specielt på deres felt.

alpha er et ungt, men unikt, dansk forlag med et stærkt udenlandsk netværk og ejet af svenske Bonnier Books. Tilsammen har vi over 100 års erfaring med forlag, forfattere, historier, kunstnere og høje ambitioner. Vi vil udgive bøger, der rammer læseren – i hjertekulen, i eksistensen eller i hængekøjen. Ambitiøse historiefortællere med noget på hjertet, politisk, etisk, eksistentielt, der ikke er bange for at underholde, udfordre og skubbe til de litterære genrer og fiktionens grænser. Bøger, man kan tale om, og som har kvalitet til at blive fortalt igen og igen. Vores program er selektivt, men mangfoldigt.

Vi har markante danske debutanter, som vil få folk til at spærre øjnene op, og udenlandske navne, som alle bogelskere i Danmark kan glæde sig til. Vi udgiver flere velkendte publikumsyndlinge og markante personligheder, og vi vil finde, dyrke og udgive fremtidens stjerner.

Mød alpha

Birgitte Franch, forlægger og direktør

Birgitte Franch

Forlægger & direktør

birgitte@alphaforlag.dk

+45 2265 5318

Marie Hecht

PR-, salgs- & markedschef

marie@alphaforlag.dk

+45 2911 1972

Marie Louise Valeur Jaques

Redaktionschef

marielouise@alphaforlag.dk

+45 3152 8817

Thomas Franch Rasmussen

Editor-at-large

thomas@alphaforlag.dk

+45 2265 5240

Lise Nielsen

Assisterende forlægger

lise@alphaforlag.dk

+45 2265 5231

Lasse Samsøe Borch

PR og eventkoordinator

lasse@alphaforlag.dk

+45 2027 5263

Anne Bjerre Petersen

Redaktionskoordinator

anne@alphaforlag.dk

+45 3117 0076

Har du en god historie?

Hos alpha forlag møder du tidens store forfattere og personligheder og nye spændende navne. Hvis det lyder som noget du er interesseret i at blive en del af, og brænder inde med et godt manuskript eller en god idé, så send os dit manuskript.

Nyt fra alpha

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik