fbpx
Roman

Diplomatens hustru

En uforglemmelig roman om overlevelse, kærlighed og heltemod i kølevandet på Anden Verdenskrig og et stærkt vidnesbyrd om, hvor meget styrke en enkelt kvinde kan besidde.

Europa 1945: Marta Nedermann er med nød og næppe sluppet levende ud af det nazifængsel, hun var spærret inde i under krigen efter at have arbejdet for den polske modstandsbevægelse. Da hun igen møder Paul, den amerikanske soldat, der befriede hende, begynder Marta langsomt at turde håbe på en lysere fremtid. De to aftaler at mødes i London, men Paul dukker aldrig op.

Gravid og alene i en fremmed by søger Marta trøst hos en omsorgsfuld britisk diplomat. Men hendes nyvundne lykke trues, da den britiske regering kræver hendes hjælp til at afsløre en kommunistisk spion – en mission, der tvinger Marta til at se sin fortid i øjnene.

Diplomatens hustru er en selvstændig fortsættelse af Pam Jenoffs roman Kommandantens sekretær.

 

"Det her er en historie med store følelser ... Jeg har sagt det før, og jeg mener det stadig; Pam Jenoff er en diva inden for sin genre."
Bogbanden
"En fantastisk roman om overlevelse, stærke følelser, kærlighed og heltemod ... Jenoff skriver virkelig godt og jeg er vild med hendes bøger."
Mineoplevelserdk
"Stor anbefaling."
Bekkalouisebooks
Forfatter:
Antal sider:
360
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Anne Matthiesen
Design:
Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
13. oktober 2023
ISBN:
9788772391441 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik