fbpx

Hittebarnets historie

En uforglemmelig historie om to stærke kvinder, der må kæmpe for at overleve og beskytte dem, de elsker

Tyskland 1944. 16-årige Noa forsørger sig selv ved at gøre rent på jernbanestationen i den lille sydtyske by Bensheim. En aften hvor stationen er tom, hører Noa barnegråd og opdager en hel godsvogn fyldt med spædbørn, der er mere døde end levende. Inden hun har nået at tænke sig om, har hun taget det grædende barn og flygter ud i vinternatten, væk fra vagterne, der bevogter stationen.

Et omrejsende cirkus bliver Noa og barnets redning, men der er én betingelse: Cirkusset mangler en artist, og Noa må lære den svære kunst at flyve i trapez, så hun kan fremstå som en naturlig del af cirkusset. Noa er dog ikke den eneste i truppen, der har brug for at gemme sig. Også den rutinerede artist Astrid, der skal oplære Noa, har sine hemmeligheder og grunde til at frygte de tyske soldater.

Hittebarnets historie er en uforglemmelig roman, baseret på virkelige hændelser fra 2. verdenskrig. En gribende historie om to stærke kvinder, der må kæmpe for at overleve og beskytte dem, de elsker.

“Hittebarnets historie udkommer 3. august”

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik