fbpx
Roman

Koden til kærlighed

Hvad sker der, når en intelligent computernørd møder en udadvendt millionærsøn?

Da den nyuddannede computernørd Melody flyver til L.A. for at prøve at lande sit drømmejob i en stor techvirksomhed, kommer det mildt sagt som en overraskelse, at hendes onenightstand fra college er ansat i samme firma. Og ikke nok med at han arbejder der – han er også direktørens søn.

Jeremy har en kæreste og et noget blakket ry, så Melody beslutter sig for at holde sig på afstand og koncentrere sig om sin karriere og sin fremtid. Men uanset hvor hårdt hun prøver, kan hun ikke undslippe ham og hans skæve smil.

Da der til både Melody og alle andres overraskelse alligevel langsomt opstår et venskab mellem dem, begynder Melody efterhånden at føle sig mere tiltrukket af Jeremy, end hun har lyst til at indrømme.

Tør hun for en gangs skyld at løbe en risiko og finde ud af, om de ville være helt forkerte sammen, eller om han måske er helt forkert for hende på alle de rigtige måder?

Forfatter:
Antal sider:
320
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Emilie Fuglsang
Design:
Dansk versionering: Josefine Valeur Jaques
Udgivelsesdato:
22. april 2024
ISBN:
9788772392165 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik