fbpx
Roman

Koden til kærlighed

Modsætninger mødes i denne STEM-romcom, hvor en superintelligent computernørd løber ind i en bad boy-milliardær fra sin fortid …

Er kærlighedens love mere komplicerede end matematikkens?

Det sidste, Melody forventer, da hun takker ja til et drømmejob, er at løbe ind i et onenightstand fra hendes collegetid igen. Ikke nok med, at the hunky blast fra hendes fortid arbejder hos det samme rumfartsfirma, hvor hun lige er startet i IT-afdelingen, så er han også direktørens søn.

Jeremy har en kæreste og et ry som en bad boy, så Melody beslutter sig for at holde afstand og fokusere på at bygge et nyt liv for sig selv i Los Angeles. Men på trods af sine gode intentioner kan hun tilsyneladende ikke holde sig væk fra den lidt for charmerende direktørsøn.

Da de to begynder at knytte et usandsynligt venskab, bliver Melodys tiltrækning til Jeremy dybere, end hun er klar til at indrømme.

Kan kvinden, der altid spiller det sikre kort, løbe en risiko og satse på manden, der er helt forkert for hende på alle de rigtige måder?

Chemistry Lessons-serien tilhører den subgenre, der kaldes STEM-romance. STEM står for Science, Technology, Engineering og Mathematics. Alle bøger i Chemistry Lessons-serien er stand-alones, men har det tilfælles, at de har en nørdet heltinde som hovedperson.

Forfatter:
Antal sider:
260
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Emilie Fuglsang
Design:
Dansk versionering: Josefine Valeur Jaques
Udgivelsesdato:
22. april 2023
ISBN:
9788772392165 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik