fbpx
Roman

Jeg er, jeg er, jeg er

Chokerende, elektrisk, uforglemmelig.

En erindringsbog som ingen anden. Udnævnt som en af årets bedste bøger af The Sunday Times, The Times, The Guardian og The Telegraph. Shortlistet til Pen Ackerley-prisen for memoir og autofiktion i 2018.

Vi er aldrig tættere på livet, end når vi står ansigt til ansigt med døden.

I sin forbløffende erindringsbog skriver Maggie O’Farrell om de nærdødsoplevelser, der har inddelt og defineret hendes liv. Barndomssygdommen, der holdt hende sengeliggende i et år, og som hun ikke forventedes at overleve. En teenage-længsel efter at flygte, der næsten endte i katastrofe. Et skræmmende møde på en fjern sti. En dårligt styret fødsel på et underbemandet hospital.

Gennem sytten separate møder med døden afsløres et helt liv i en række intense, sanselige øjebliksbilleder. Maggie O’Farrells prosa vibrerer af elektricitet og tilbageholdt følelse, indfanger farerne, der lurer lige under overfladen, og belyser livets dyrebarhed, skønhed og mystik.

Jeg er, jeg er, jeg er udkom på engelsk i 2018 og regnes for en nyklassiker inden for memoirgenren.

Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marie Louise Valeur Jaques
Design:
Harvey Macaulay / Imperiet
Udgivelsesdato:
18. april 2024
ISBN:
9788772392240 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik