fbpx
Faglitteratur

Der er et hul i ethvert hegn

En af Danmarks mest erfarne erhvervspsykologer deler ud af sin omfattende viden om ledelse, arbejdsmiljø og stressforebyggelse.

Fra 14-årig lærling i en manufakturforretning til 83-årig ledelsescoach

En dybt personlig arbejdsfortælling og en rejse i et langt, usædvanligt og inspirerende arbejdsliv, som stadig er i fuld gang, og som har trodset generationer og generationer af måder at arbejde på. Fra at være ganske ung kvinde – nærmest barn – til erfaren ledelsescoach for nogle af landets største virksomheder – og stik imod arbejdsmarkedets forventning også fortsætte med at arbejde og have et meningsfuldt arbejdsliv langt ud over pensionsalderen.

Else Kathrine Relster startede i en alder af 14 som lærling i en lille manufakturforretning i en stationsby i Jylland. I dag er hun 83 år og har de sidste 28 år arbejdet som ledelsescoach. Rejsen har været lang. Hele 70 år i mange forskellige jobs og i mange forskellige roller – som underhund, mellemhund og overhund. I dag har hun et arbejde, som hun elsker.

Else Kathrine Relster bruger sine personlige erfaringer til at gøre sine budskaber om stress og ledelse konkrete og leverer samtidig et portræt af dansk arbejdskultur over syv årtier. Hun kommer med en fyndig kritik af arbejdsgiveres og magthaveres manglende handling for at forbedre det psykiske arbejdsmiljø – og hun guider til, hvordan vi kan gøre tingene bedre. For som hun siger: Der er altid et hul i hegnet, en mulighed for at komme videre.

Antal sider:
223
Sprog:
Dansk
Design:
Nete Banke / Imperiet
Udgivelsesdato:
15. marts 2023
ISBN:
9788772392424 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik