fbpx
Nyheder

Nyheder juni 2023

Ferie, ferie, ferie 🎶 Puha, hvor vi glæder os til lidt sommerferie, og nu er den heldigvis lige rundt om hjørnet. Hos Alpha udgiver vi ikke mindre end 9 nye bøger i juni, så der er rigeligt af inspiration af hente til læseoplevelser på ferien. Der er alt lige fra hyggekrimi, til feel good. Læs med her 👇

Afslutninger af Kim Andrea Brofeldt

Udkommer den 1. juni
En humoristisk og rørende fortælling om at høre til og ikke høre til. Om at være far og datter, om at elske og miste og om at finde sin egen vej i livet – også selvom man har brugt lang tid på ikke at leve det.

 

Operation skrotnisse af Jørn Lier Horst

Udkommer den 6. juni

I Operation Skrotnisse har flere af beboerne i Elvestad har været ofre for mystiske tyverier. Men alt det, der er stjålet, er værdiløst skrot. Det bliver en mission for Detektivbureau nr. 2. Mystiske sager er jo deres speciale.

 

Operation Ninja af Jørn Lier Horst

Udkommer den 6. juni

 Operation Ninja handler om en snigende drage, et fantombillede, elektrisk spænding – og selvfølgelig: ninjaer. En tyv har sneget sig ind i en kontorbygning og stjålet en sjælden japansk bogstøtte fra et værelse med åbent vindue. Ingen ved, hvem han er, hvor han kom fra, eller hvor han blev af. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en opgave for Detektivbureau nr. 2.

 

Marlow-klubbens første sag af Robert

Udkommer den 8. juni

1. bind i ny britisk cosy crime-serie. Humoristisk pensionistkrimi med gode plottwists og et godt drys Agatha Christie.

 

Sarek af Ulf Kvensler

Udkommer den 14. juni
Sarek Nationalpark i Lapland danner rammen for Ulf Kvenslers psykologiske spændingsroman, hvor en vandretur pludselig tager en uhyggelig drejning.

 

Velkommen til Ferry Lane Marked af Nicola May

Udkommer den 15. juni
Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked. Da 33-årige Kara Moon opdager, at hendes drog af en kæreste er hende utro, smider hun ham ud, men finder ved samme lejlighed ud af, at han har brugt hele hendes opsparing. Tynget af økonomiske problemer beslutter hun sig for at leje et værelse ud, og snart vrimler det med udenlandske gæster i hendes lejlighed.
Stjernehimlen over Ferry Lane Marked af Nicola MayUdkommer den 15. juni
Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked. Da Star Bligh blev gravid som 16-årig, troede hun, at livet var forbi. Nu er hun 33, mor til Skye og indehaver af en succesfuld smykkebod på det farverige Ferry Lane Marked, og hun ville ikke ændre noget, selv hvis hun kunne. Altså bortset fra at hun ikke kan glemme den amerikanske turist Jack, der forlod det smukke Cornwall uden at sige farvel.

 

Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked af Nicola May

Udkommer den 15. juni
Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked. 39-årige Glanna Pascoe – også kendt som Regnbuemaleren – driver markedets lille galleri. Netop som hun er ved at komme sig over sit knuste hjerte og har vænnet sig til at leve alene, begynder Amors pile igen at suse om ørerne på hende. Da Glanna møder den mystiske lokale berømthed, maleren Isaac Benson, slår det gnister mellem dem.

 

Tilbage til Lindö af Eleonore Holmgren

Udkommer den 20. juni

Efterfølgeren til ‘Sidste sommer på Lindö’ er en roman om de spor, en elsket efterlader sig. Bøgerne om Lindö er solgt i over 120.000 eksemplarer i Sverige.

 

 

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik