fbpx
Roman

Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked

Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked.

På det livlige Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst kan du få både grøntsager, krystaller og kaffe – og måske endda møde dit livs kærlighed. I Nicola Mays charmerende trilogi følger hver bog en af markedets standejere gennem deres livs største omvæltning. Glæd dig til at følge med på rejsen.

39-årige Glanna Pascoe – også kendt som Regnbuemaleren – driver markedets lille galleri. Netop som hun er ved at komme sig over sit knuste hjerte og har vænnet sig til at leve alene, begynder Amors pile igen at suse om ørerne på hende. Da Glanna møder den mystiske lokale berømthed, maleren Isaac Benson, slår det gnister mellem dem.

Forvirret over sine følelser kaster Glanna sig ud i at organisere et croquis-kursus, hvor deltagerne selv skal stå model, og det sætter gang i den lille landsby.

Et tyveri fra galleriet og et uventet møde med sin tidligere store kærlighed Oliver Trueman starter en kæde af begivenheder og får Glanna til at spekulere over, hvad der egentlig venter for enden af den regnbue, som hun elsker at male. Findes den lykke, som hun altid har længtes efter?

 

"Romatisk, charmerende, humoristisk og virkelig underholdende."
Randi Glensbo
"Der noget hyggeligt ved, at man næsten synes, man kender personerne."
Bogblogger.dk
"Jeg elsker de smukke beskrivelser af omgivelserne, hver af kvindernes erhverv og det venskab og den kærlighed, de alle tre får lov til at opleve. Elsker du bøger, der giver dig en god følelse i kroppen efter endt læsning, er disse det perfekte valg."
Bookbestiesdk
Forfatter:
Antal sider:
380
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Emma Jarlskov
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
15. juni 2023
ISBN:
9788772391519 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik