fbpx
Roman

Mød mig i Cockleberry Bay

Charmerende feel-good-serie om folk og fæ i den lille engelske by Cockleberry Bay.

På papiret har Rosa endelig fået alt det, hun har ønsket sig. Hun har et dejligt hjem i smukke Cockleberry Bay, driver en succesfuld butik og er blevet gift med sit livs kærlighed – alt sammen med gode venner og naturligvis den trofaste gravhund Hot ved sin side. Men noget er alligevel ikke helt, som det skal være.

Hvedebrødsdagene er overstået, og det er blevet hverdag. Rosas mand arbejder i London og kommer kun hjem i weekenden, hvor hun til gengæld knokler i butikken. Det tærer på forholdet, og da Rosa får mistanke om, at han har en affære, sætter det gang i en lavine af uventede begivenheder.

Rosa må sande, at hun er nødt til at se sine dæmoner i øjnene og komme overens med sin fortid, hvis hun skal have styr på sin fremtid. Og langsomt finder hun ud af, at det er i mødet med andre, hun bliver klogere på sig selv.

 

"Det er en oplagt feriebog og jeg glæder mig allerede til de to næste bøger i serien."
knirkes.boeger
"Det var et hyggeligt gensyn med de fleste af figurerne fra den første bog, jeg nyder virkelig mine besøg i Cockleberry Bay."
bogninja
Forfatter:
Antal sider:
336
Oversat af:
Christine Gasbjerg
Design:
Omslagsdesign: Emma Graves
Udgivelsesdato:
10. maj 2022
ISBN:
9788772390796 (Trykt bog)
9788775620647 (E-bog)
9788775620654 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik