fbpx
Roman

Stjernehimlen over Ferry Lane Marked

Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked.

På det livlige Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst kan du få både grøntsager, krystaller og kaffe – og måske endda møde dit livs kærlighed. I Nicola Mays charmerende trilogi følger hver bog en af markedets standejere gennem deres livs største omvæltning. Glæd dig til at følge med på rejsen.

Da Star Bligh blev gravid som 16-årig, troede hun, at livet var forbi. Nu er hun 33, mor til Skye og indehaver af en succesfuld smykkebod på det farverige Ferry Lane Marked, og hun ville ikke ændre noget, selv hvis hun kunne. Altså bortset fra at hun ikke kan glemme den amerikanske turist Jack, der forlod det smukke Cornwall uden at sige farvel.

Først da den charmerende Conor dukker op og slår benene væk under hende, holder Star op med at drømme om sin gamle flirt. En dag støder hun dog ind i Jack igen, han er nemlig tilbage i byen for at fortælle hende, hvorfor han rejste.

 

"Jeg er faldet pladask for det univers, Nicola May har skabt (...) Jeg glæder mig til at give mig i kast med den næste bog i serien."
Randi Glensbo
"Emmer af hygge og romance."
Bogblogger.dk
"En utroligt hyggelig fortælling. En sand feelgoodroman, der er både hjertevarm, rolig og hyggelig."
Bogens Liv
"Elsker du bøger, der griber dig om hjertet, hvor du vil vide mere om alle karakterer og med den helt rette mængde drama, er dette en serie, du helt sikkert må læse."
Bookbestiesdk
Forfatter:
Antal sider:
380
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Emma Jarlskov
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
15. juni 2023
ISBN:
9788772391502 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik