fbpx
Roman

Vinter i Cockleberry Bay

Charmerende feel-good-serie om folk og fæ i den lille engelske by Cockleberry Bay.

Rosa går hjemme med sin nyfødte søn, mens hendes mand, Josh, er bortrejst på forretningsrejser flere uger ad gange. Hun har derfor overladt sin café i en andens trygge hænder. Eller i hvert fald næsten. For hun kan ikke helt holde sig væk, og snart har hun også kastet sig over et nyt projekt. Til ære for sin oldefar Ned begynder hun at samle ind til velgørende formål i hans navn. Det var ham, der i sin tid testamenterede butikken til Rosa og på mange måder ændrede hendes liv. Den helt store finale er en julekoncert i Cockleberry Bay, men vil det lykkes Rosa at få stablet arrangementet på benene i tide? Mens julen nærmer sig og sneen daler, forsøger Rosa at jonglere en hektisk hverdag, men tingene går ikke altid helt som planlagt i den lille kystby.

 

"Umådeligt hyggeligt."
bogblogger.dk
"Dette er en hjertevarm fortælling, og så er den fyldt op med en masse julestemning og vinterglæde."
bogens_liv
"Dette sidste bind i serien var klart den bedste efter min mening (...) kan anbefales med et varmt smil på læben."
klavs_gerdes_diva
"Jeg har tidligere sammenlignet forfatteren med bl.a. Jenny Colgan, og dette holder jeg fast i, for når jeg læser deres bøger, får jeg altid lyst til at besøge de steder, de beskriver."
bogfinken
Forfatter:
Antal sider:
300
Oversat af:
Christine Gasbjerg
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
25. oktober 2022
ISBN:
9788772390819 (Trykt bog)
9788775620685 (E-bog)
9788775620692 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik