fbpx
Roman

Velkommen til Ferry Lane Marked

Hjertevarm og romantisk serie om det farverige Ferry Lane Marked.

På det livlige Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst kan du få både grøntsager, krystaller og kaffe – og måske endda møde dit livs kærlighed. I Nicola Mays charmerende trilogi følger hver bog en af markedets standejere gennem deres livs største omvæltning. Glæd dig til at følge med på rejsen.

Da 33-årige Kara Moon opdager, at hendes drog af en kæreste er hende utro, smider hun ham ud, men finder ved samme lejlighed ud af, at han har brugt hele hendes opsparing. Tynget af økonomiske problemer beslutter hun sig for at leje et værelse ud, og snart vrimler det med udenlandske gæster i hendes lejlighed.

En dag modtager Kara et postkort uden afsender sammen med en flybillet til New York. Det bliver startskuddet til en rejse, hvor hun vil blive klogere på sig selv, sit liv, og hvad hun vil have ud af det – og måske finde kærligheden undervejs.

 

"Meget fortryllende."
Bogens Liv
"Munter, romantisk og hyggelig og lige til at nyde ude i solen."
Bogblogger.dk
"Karaktererne er levende og så skønne, at der ikke går længe, før du får dannet dig et billede af Ferry Lane og de dejlige mennesker, der bor der, og kun ønsker at vende tilbage."
Bookbestiesdk
"En både charmerende og romantisk feel good-roman fuld af atmosfære og varme."
Randi Glensbo
"En spændende, medrivende og hyggelig bog. Jeg levede mig helt ind i historien."
skri.veribogtipsogandet
Forfatter:
Antal sider:
380
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Emma Jarlskov
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
15. juni 2023
ISBN:
9788772391496 (Trykt bog)
9788775622030 (E-bog)
9788775622092 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik