fbpx
Roman

Gaven i Cockleberry Bay

Charmerende feel-good-serie om folk og fæ i den lille engelske by Cockleberry Bay.

Tiden er ved at være inde til, at Rosa lader en anden overtage sin lille butik på hjørnet i Cockleberry Bay. Hun bestyrer en café, som går strygende, og hun er klar til at stifte familie. Men Rosas velgører stillede i sin tid en vigtig betingelse, da hun overtog butikken: Den må under ingen omstændigheder sælges, men kun gives videre til en, der virkelig fortjener den. Rosa aner ikke sine levende råd. Hvordan skal hun tage sådan en stor beslutning? Snart begynder fremmede med tvivlsomme motiver at dukke op i byen, og da gamle familiehemmeligheder ser dagens lys, sætter det skub i en række begivenheder, der vil ændre Rosas liv for altid.

 

"Umådeligt hyggeligt."
bogblogger.dk
"Endnu en hyggelig fortælling der bygger videre på historien om Rosa og butikken med alle de skønne karakterer du allerede kender fra fortællingerne."
bogens_liv
"Jeg har tidligere sammenlignet forfatteren med bl.a. Jenny Colgan, og dette holder jeg fast i, for når jeg læser deres bøger, får jeg altid lyst til at besøge de steder, de beskriver."
bogfinken
"Jeg er virkelig begejstret for bøgerne om Rosa og alle de andre og glæder mig helt bestemt til at komme i gang med den fjerde bog i serien."
bogninja
"En hyggelig romantisk feelgood-roman."
klavs_gerdes_diva
Forfatter:
Antal sider:
300
Oversat af:
Christine Gasbjerg
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
25. oktober 2022
ISBN:
9788772390802 (Trykt bog)
9788775620661 (E-bog)
9788775620678 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik