fbpx
Roman

Huset på hjørnet i Cockleberry Bay

Charmerende feel-good-serie om folk og fæ i den lille engelske by Cockleberry Bay.

Samme dag som 25-årige Rosa Larkin mister sit job i London, får hun at vide, at en hemmelig velgører har skænket hende en butik i en landsby i det sydvestlige hjørne af England. Hendes første tanke er at sælge den og bruge pengene til at få styr på sin lettere rodede tilværelse. Men der følger en vigtig betingelse med arven: Butikken må aldrig sælges, men kun overdrages til en, der virkelig fortjener den.

Rosa beslutter sig for at give livet som butiksejer en chance. Hun forlader London med sin gravhund, Hot, og rejser til Cockleberry Bay. Det viser sig dog hurtigt, at det er lettere sagt end gjort at stable et nyt liv på benene. Snakken går i den lille by, og det er ikke alle, der ønsker, at Rosa skal få succes.

Kan hun klare det hele? Og hvem er hendes mystiske velgører? I sin søgen efter svar giver Rosa sig til at grave i fortiden, og det skal vise sig at få store konsekvenser – både for Rosa og hendes omgivelser.

 

"Bogen er den første ud af fire, og jeg må tilstå, jeg skyndte mig at læse nr. 2 – og jeg er så glad for de sidste to lige er blevet oversat til dansk."
Helle fra Odense Bibliotekerne
"Det er en af de hjertevarme nøgler der er lige til sofahygge og varm the. Man kan kun holde af Rosa, hendes kejtede måde at være på og hendes livs- og gåpåmod."
knirkes.boeger
Forfatter:
Antal sider:
350
Oversat af:
Christine Gasbjerg
Design:
Omslagsdesign: Emma Graves
Udgivelsesdato:
10. maj 2022
ISBN:
9788772390789 (Trykt bog)
9788775620623 (E-bog)
9788775620630 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik