fbpx
Børn og unge

Operation Ninja

Har dit barn også en lille detektiv gemt i maven?

Den nyeste sag for Detektivbureau nr. 2 daler næsten ned fra himlen – eller i hvert fald fra et vindue på tredje sal. En tyv har sneget sig ind i en kontorbygning og stjålet en sjælden japansk bogstøtte fra et værelse med åbent vindue. Ingen ved, hvem han er, hvor han kom fra, eller hvor han blev af. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en opgave for Detektivbureau nr. 2.

Operation Ninja handler om en snigende drage, et fantombillede, elektrisk spænding – og selvfølgelig: ninjaer.

Jørn Lier Horsts Operation-serie er spændende historier, der foregår i et genkendeligt miljø. Det, der sker for hovedpersonerne, er noget, der kunne ske for læseren selv. Bøgerne indeholder små detektivopgaver, som skal løses undervejs. Bøgerne kan læses hver for sig og i vilkårlig rækkefølge.

 

"Spændende, hyggelige og letlæste bøger."
Lektørudtalelse
"Herhjemme er de brugt som højtlæsning med stor succes, hvilket har sat gang i en masse skønne detektivlege. De er særligt et kæmpe hit hos Johanne på 7 år."
torndahlbooks_
"Der er noget virkeligt hyggeligt over bøgerne, som både i tekst og de farverige illustrationer gør det til en god og rar læseoplevelse kombineret med en spændende handling. Efter at have læst 10 bøger føler vi næsten, at vi kender børnenes by, Elvestad, rigtig godt."
norogfarlæser
"Solide og fine krimier til børn i alderen 6-10 (også velegnet til højtlæsning) og som altid flot og fængende illustreret."
boernelitteratur
Antal sider:
112
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Elisabeth Birk-Jørgensen
Design:
Hans Jørgen Sandnes
Udgivelsesdato:
6. juni 2023
ISBN:
9788772391854 (Trykt bog)
9788775622801 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik