fbpx
Børn og unge

Operation Mumie

Børnebøger med kalorier i, hvor man både bliver underholdt og lærer noget. De kan læses i vilkårlig rækkefølge.

Museet i Elvestad skal have en udstilling om oldtidens Egypten. Men der sker en række ulykker. Passer den gamle overtro: at der ligger en forbandelse over de gamle mumier? Eller prøver nogen at sabotere udstillingen? Det er en sag for Tilde og Oliver.

Med Detektivbureau nr. 2 har Jørn og Hans Jørgen skabt en serie af spændende historier for børn, der foregår i et genkendeligt miljø, en lille by med små gader, og med realistiske krimiplots – det, der sker for hovedpersonerne, er noget, der kunne ske for læseren selv. Hver bog er forsynet med små detektivopgaver, som læseren selv kan løse.

Til højtlæsning fra 6 år.
Til selvlæsning fra 8 år.

 

Humørfyldte krimier med gode små mysterier og en række fine, indimellem sjove, og farveglade illustrationer, der passer til historierne.
Dansk BiblioteksCenter
Stemningsfyldt og mystisk krimi til de små. Illustrationerne er så fine, spændende og meget børnevenlige, og gør det let for barnet, at drømme sig ind i historien, samtidig med der bliver læst højt, eller mens barnet læser selv. Kapitlerne er korte, så det er nemt at planlægge hvor meget der skal læses ad gangen.
Lidtbedreliv
Antal sider:
102
Oversat af:
Thomas Rasmussen
Design:
Hans Jørgen Sandnes
Udgivelsesdato:
2. juni 2020
ISBN:
9788772390048 (Hardback)
9788793983205 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik