fbpx
Børn og unge

Operation Skrotnisse

Har dit barn også en detektiv gemt i maven?

Flere af beboerne i Elvestad har været ofre for mystiske tyverier. Men alt det, der er stjålet, er værdiløst skrot. Det bliver en mission for Detektivbureau nr. 2. Mystiske sager er jo deres speciale.

Jørn Lier Horsts Operation-serie er spændende historier, der foregår i et genkendeligt miljø. Det, der sker for hovedpersonerne, er noget, der kunne ske for læseren selv. Bøgerne indeholder små detektivopgaver, som skal løses undervejs. Bøgerne kan læses hver for sig og i vilkårlig rækkefølge.

 

"Spændende, hyggelige og letlæste bøger."
Lektørudtalelse
"Herhjemme er de brugt som højtlæsning med stor succes, hvilket har sat gang i en masse skønne detektivlege. De er særligt et kæmpe hit hos Johanne på 7 år."
torndahlbooks_
"Der er noget virkeligt hyggeligt over bøgerne, som både i tekst og de farverige illustrationer gør det til en god og rar læseoplevelse kombineret med en spændende handling. Efter at have læst 10 bøger føler vi næsten, at vi kender børnenes by, Elvestad, rigtig godt."
norogfarlæser
"Solide og fine krimier til børn i alderen 6-10 (også velegnet til højtlæsning) og som altid flot og fængende illustreret."
boernelitteratur
Antal sider:
112
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Signe Marie Højlund
Design:
Hans Jørgen Sandnes
Udgivelsesdato:
6. juni 2023
ISBN:
9788772391847 (Trykt bog)
9788775622795 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik