fbpx
Krimi og spænding

Marlow-klubbens første sag

1. bind i ny britisk cosy crime-serie. Humoristisk pensionistkrimi med gode plottwists og et godt drys Agatha Christie.

Judith Potts er syvoghalvfjerds år gammel og lever et godt og stille liv i sit gamle hus, der ligger ned til Themsen i den lille by Marlow. Hun har ingen mand til at blande sig i, hvad hun laver, eller hvor meget whisky hun drikker. Tiden får hun til at gå med at konstruere krydsogtværser for The Times, og så er hun også glad for en aftendukkert, nøgen, i floden.

På en af sine svømmeture hører Judith et råb og et skud fra et af nabohusene. Da det lokale politi nægter at undersøge sagen nærmere, må Judith selv tage affære og beslutter sig for sammen med to andre af byens damer at efterforske sagen. Inden længe dukker et lig op, og Marlow-klubben står nu med sikkerhed med deres første regulære sag.

Find en gratis læseprøve på bogen her.

 

"Et formidabelt efterforskningshold, der ikke lader sig hæmme af ret meget."
Jyllands-Posten
"Den ligger i samme boldgade som Death in Paradise (...) Barnaby, Midsomer Murders, må vi ikke glemme, de skal alle rystes ordentligt sammen, for så får vi en Marlow-cocktail."
Kulturinformation
"Hyggelig krimi (...) letlæst og fantasifuld."
Lektørudtalelse
"Gør dig selv den tjeneste at læse denne her bog, du vil ikke fortryde det! Jeg elskede den og jeg glæder mig så meget til næste bog i serien som jeg helt sikkert skal læse."
ablmoerch
"En vaskeægte cosy detektiv-roman og jeg elsker det (...) Til alle jer derude, der vil have en humoristisk detektiv med på sommerferien."
bogbanden
"En underholdende og uforglemmelig læseoplevelse."
annemorsbogblog
"Super hyggelig krimi!"
thejulesrules
"Der er noget fantastisk afslappende ved at sætte sig til rette med en krimi, der er let at læse, indeholder humor, har elskelige karakterer og som serverer et interessant plot. Alt dette gjorde sig gældende i denne første bog i serien om Marlow-klubben."
fuglsangforoven
"Virkelig underholdende; de tre kvinder er et godt bekendtskab! Glæder mig til næste bind!"
bogelskeren_i_villafortuna
"Jeg elsker den (...) Det er ikke nemt at skrive denne slags bøger så det fanger, men Robort Thorogood har absolut ramt alt lige på sømmet. Jeg var ærgerlig da bogen var slut."
dinboganmelder.dk
"En fantastisk hygge-krimi med nogle herlige og lidt skæve karakterer."
litteraturhesten
"Charmerende (...) en krimi af den slags, hvor hver eneste lille ting er en oplysning så intet overlades til tilfældighederne."
bogblogger.dk
"Jeg er spændt på at læse de efterfølgende."
bog_finken
"Den mindede mig meget om Anne-Maj Mortensen-serien af Anna Grue, så hvis du har læst dem eller Agatha Christie, så er det her helt sikkert en bog for dig."
bogudforsker
"Jeg var virkelig underholdt hele vejen – især karakterne og deres store forskelligheder er virkelig en af bogens styrker. De er skæve, sjove, forskellige, men lige fantastiske på hver deres måde (...) Jeg kan kun varmt anbefale den."
mysbooknook
"En skøn hygge-krimi, der formår at holde læseren underholdt og fanget til sidste side. Fantastiske karakterer og snert af Agatha Christie-stemning."
catsbooksandcoffee
"Underholdende og humoristisk cosy crime-roman, som kan anbefales og er lige i den ukronede krimi-queen Agatha Christies ånd."
klavs_gerdes_diva
Antal sider:
380
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Peter Martin Søhuus
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
8. juni 2023
ISBN:
9788772391687 (Trykt bog)
9788775622351 (E-bog)
9788775622368 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik