fbpx
Krimi og spænding

Døden kommer til Marlow

Ny underholdende krimi i bedste Agatha Christie-stil, hvor Marlow-klubbens elskelige medlemmer skal opklare et mord begået i et lukket rum.

Det er blevet januar, og livet går igen sin vante gang i Marlow, da byens mest prominente borger, sir Peter Bailey, inviterer Marlow-klubben til fest i sit palæ på bredden af Themsen, aftenen før han skal giftes med sin sygeplejerske, Jenny Page.

Marlow-klubbens førstedame, Judith Potts, beslutter sig for at tage med – det er trods alt kun et par huse længere oppe ad Themsen, og hvem siger nej til gratis champagne? Festen får dog en brat ende, da der høres et højt brag, og den kommende brudgom findes knust til døde under et skab i sit arbejdsværelse. Døren var låst indefra, så politiet konkluderer, at der må være tale om selvmord.

Judith er dog overbevist om, at Peter er blevet myrdet, og at han inviterede hende til festen, fordi han havde en mistanke om, at nogen var ude på at dræbe ham. Nu er det op til Marlow-klubben at gøre alt, hvad de kan, for at finde morderen, før han eller hun slår til igen.

Antal sider:
350
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Peter Martin Søhuus
Design:
Simon Lilholt / Imperiet
Udgivelsesdato:
25. juni 2024
ISBN:
9788772391694 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik