fbpx
Roman

Tilbage til Lindö

Efterfølgeren til 'Sidste sommer på Lindö' er en roman om de spor, en elsket efterlader sig. Bøgerne om Lindö er solgt i over 120.000 eksemplarer i Sverige.

Da Adam vender tilbage til Lindö for første gang siden Brittas begravelse, er intet det samme. Hendes børn har ikke fundet noget testamente, og alle er på kant med alle. Karlsson har forladt Lindö, et hus er brændt ned, og der er begyndt at ske mærkelige ting på den lille ø.

På trods af at forholdet til kæresten Sara knager, vælger Adam at blive på øen og kæmper hårdt for at få alle til at blive venner igen og værne om Brittas minde. Men i stedet ender han i stormvejr, og hans gamle kriminelle fortid truer med at indhente ham. Det eneste, han ønsker, er, at Brittas arv skal leve videre på Lindö, men hvor høj en pris er han selv parat til at betale for at få det ønske opfyldt?

 

"Til alle derude, der er glade for de lykkelige fortællinger til sommervarmen eller blot vil starte på en hyggelig serie, så er denne serie et forsøg værd."
bogbanden
"Er du til en sommerbog om familie, venskab og gammel kærlighed. Ja, så er denne serie noget for dig."
knirkes.bøger
"En varm og rørende feelgoodroman med masser af dramatik."
bøgerneimitliv
"En hyggelig roman du kan slappe af med og nyde hen over sommeren."
bogens_liv
"Perfekt til en dag på stranden."
bog_finken
"Jeg har ønsket at komme tilbage til Lindö, lige siden jeg vendte den sidste side i Eleonore Holmgrens 'Sidste sommer på Lindö' (...) Det er uden tvivl nogle bøger, du skal læse, hvis du nyder romaner om familie og venskaber, der gør dig varm helt ind i hjertekulen."
bookbestiesdk
"Fuld af stemning og ren feel good."
Randi Glensbo
"Jeg elskede denne fortsættelse, hvis ikke mere, så mindst lige så højt som Sidste sommer på Lindö!"
boglivet
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marielle Nielsen
Design:
Emma Graves
Udgivelsesdato:
20. juni 2023
ISBN:
9788772390987 (Trykt bog)
9788775621002 (Lydbog)
9788775620999 (E-bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik