fbpx
Roman

Sidste sommer på Lindö

Varm og underholdende roman om et tilfældigt møde, et uventet venskab og en uforglemmelig sommer.

Adam har fået rodet sig ud i noget skidt og har som sin sidste udvej forladt storbyen for at søge hjælp hos en gammel kammerat på den lille ø Lindö i den stockholmske skærgård. Men heller ikke han vil vide af Adam, og Adam ender med at bryde ind i et sommerhus på øen for at have tag over hovedet, mens han overvejer sit næste træk.

86-årige Britta har ét sidste stort ønske, og det er at tilbringe en sidste sommer i sit elskede sommerhus på Lindö i stedet for at sidde og kukkelure i sin lille lejlighed. Men Brittas datter er på det bestemteste imod, og Britta må lave krumspring for at få sit ønske opfyldt.

Ude på Lindö overrasker Britta Adam i sit hus. Allernådigst får han lov til at blive, men så skal han også adlyde hendes mindste vink. Forholdet slår gnister, men langsomt vokser også et venskab frem, og det ender med at blive en ganske magisk sommer for dem begge.

Få en forsmag på historien i læseprøven.

 

"Rørende, morsom og meget sommerlig!"
Skånska Dagbladet
"En rigtig feel good-sommerferieroman om det umage venskab mellem en ældre kvinde og en ung mand. Velskrevet, hjertevarm og og tankevækkende."
Lektørudtalelse
"Jeg slugte bogen i et stræk med håbet om, at der vil komme flere af slagsen. Sidste sommer på Lindö får den største anbefaling herfra."
bogblogger.dk
"Så livsbekræftende og rørende ... Du skal læse Sidste sommer på Lindö hvis du er til en god historie om venskab."
knirkes.boeger
"En varm anbefaling."
klavs_gerdes_diva
Antal sider:
350
Oversat af:
Marielle Nielsen
Design:
Omslagsdesign: Emma Graves
Udgivelsesdato:
14. juni 2022
ISBN:
9788772390970 (Trykt bog)
9788775620975 (E-bog)
9788775620982 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik