fbpx
Joy Ellis
Foto: Luke Cole

Joy Ellis

Joy Ellis er en af Englands mest læste krimiforfattere. De første tre bind i hendes nye krimiserie om Nikki Galena foregår i området The Fens, et stort marskområde i det østlige England.

Joy Ellis  har størstedelen af sit liv boet i og omkring London. Da hun under finanskrisen blev nødt til at lukke sin blomsterforretning, fik hun arbejde i en boghandel, og omgivet af bøger fik hun lyst til selv at begynde at skrive. Hendes første bog var Crime on the Fens (2010), og siden da har hun skrevet over tyve bøger og solgt over tre millioner bøger på engelsk. Joy Ellis bor nu i en lille by i området The Fens nord for Cambridge, et stort fladt marskområde, kendt for sine hyggelige småbyer og den tætte tåge, der har det med ofte at lægge sig over landskabet. Elllis blev kåret til Audible Debut Crime Author of the Year 2018,og shortlistet ved British Book Awards 2021 i kategorien ‘Crime and Thriller’ sammen med navne som Ian Rankin, Robert Galbraith og Lee Child.

 

Bøger af Joy Ellis:

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik