fbpx
Krimi og spænding

Jagtet på marsken

Tredje bind i ny krimiserie fra en af Englands mest læste krimiforfattere, der foregår i området The Fens, et stort marskområde i det østlige England.

En smuk forretningskvinde er fundet myrdet i en aflåst luksuslejlighed, og der er ikke umiddelbart nogen spor at gå efter. Mens kriminalkommissær Nikki Galena og hendes loyale hold kæmper for at få hul på sagen, finder en række ubehagelige begivenheder sted, som skaber kaos og frygt på den lille politistation. Der er tydeligvis en eller flere derude, der vil gøre hvad som helst for at få ram på dem, og det er folk, som kan deres uhyggelige kram til perfektion. Men for hvert grusomt anslag vokser forvirringen. Har de forskellige sager forbindelse til hinanden? Er nogen mon bare ude på at afspore efterforskningen? Og hvem er egentlig målet for de udspekulerede forbrydelser? Nikki står med sin måske hårdeste sag til dato. Kan hun løse den umulige mordgåde og samtidig redde sit hold og sit eget liv?

NIKKI GALENA-SERIEN foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge, et stort, fladt marskområde kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte hvide tåge, der har det med pludselig at lægge sig over landskabet.

Forfatter:
Antal sider:
425
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Lotte Follin
Design:
Agnes Stjernfelt
Udgivelsesdato:
14. oktober 2022
ISBN:
9788772391014 (Trykt bog)
9788775621057 (E-bog)
9788775621064 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik