fbpx
Krimi og spænding

Morderens søn

Ny serie fra en af Englands mest populære krimiforfattere. Fyldt med plottwists, sammenflettede historier og karakterer, du vil elske at være i selskab med.

Lincolnshire Fens har igen fået besøg af en morder. For tyve år siden blev en landmand og hans kone parteret af en hensynsløs seriemorder, og nu er en kvinde blevet stukket ihjel i sit eksklusive hjem lige ved marsken. En mand ved navn Daniel Kinder melder sig frivilligt og tilstår mordet. Men kriminalkommissær Rowan Jackman og kriminalassistent Marie Evans fra Fenland Politi opdager hurtigt, at der er noget, der ikke stemmer.

Daniel Kinder har ingen erindring om de første fem år af sit liv og er besat af at finde sin rigtige mor. Uden beviser til at holde på ham er Jackman og Evans tvunget til at løslade ham, og i løbet af få dage sker der nye drab. Sandheden om Daniels mor kommer for en dag, og Jackman og Evans befinder sig i et kapløb med tiden for at forhindre, at flere liv ofres.

Serien om Jackman & Evans bliver til en tv-serie med Richard Armitage i hovedrollen.

 

"Joy Ellis er det tætteste, vi kommer, på en nutidig Agatha Christie."
Richard Armitage
"Jeg glæder mig allerede til næste bind i serien om mit nye skønne bekendtskab."
Bogbanden
Forfatter:
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Mette Bentholm
Design:
Agnes Stjernfelt
Udgivelsesdato:
12. februar 2024
ISBN:
9788772391977 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik