fbpx
Krimi og spænding

Marskens mysterier

Fjerde bind i Nikki Galena-serien, der foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge.

På sit dødsleje har kriminalkommissær Nikki Galenas far efterladt hende med en sidste bøn: Find Eve! Hvem er denne Eve, som hun aldrig har hørt om? Samtidig med at hun skal opklare det personlige mysterium, bliver Nikki og hendes hold af efterforskere sat til at opklare fundet af en hårdt kvæstet ung mand i en kælderskakt på en forladt flyvestation.

Området omkring flyvestationen er ifølge de lokale hjemsøgt, og der er observeret mystiske lys og lyde derude om natten. En gruppe lokale historieentusiaster er mere end villige til at hjælpe politiet med at afdække, hvad der gemmer sig både over og under jorden i de gamle bunkere.

Mens den tilskadekomne svæver mellem liv og død med vagter ved sin side, indledes en efterforskning, der hurtigt griber om sig og gør den lille politistation til centrum for alles opmærksomhed. Opklaringen af begge mysterier fører til rystende opdagelser og bringer Nikki og hele hendes team i livsfare.

Marskens mysterier er fjerde bind i Nikki Galena-serien, der foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge. Et stort, fladt marskområde, kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte tåge, der pludselig kan lægge sig over landskabet.

Få en gratis læseprøve på bogen her.

 

Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Lotte Follin
Design:
Agnes Stjernfelt
Udgivelsesdato:
3. august 2023
ISBN:
9788772391526 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik