fbpx
Krimi og spænding

Skygger over marsken

Andet bind i ny krimiserie fra en af Englands mest læste krimiforfattere, der foregår i området The Fens, et stort marskområde i det østlige England.

Kriminalkommissær Nikki Gelena er netop flyttet tilbage til sit barndomshjem på marsken, da hendes gamle ven og nabo Martin styrter i døden for øjnene af en flok turister. Er det gruopvækkende selvmord udløst af et øjebliks vanvid, eller skal det mon efterforskes som et mord? Ikke længe efter findes en ukendt mand dræbt på en tom byggegrund i Greenborough. Det koldblodige mord bringer voldsomme minder frem hos kriminalassistent Joseph Easter fra hans tid i militæret. Er nogen fra hans fortid ude på at ødelægge hans nye liv? Og kan der være en forbindelse til sagen om Nikkis nabo? Inden længe befinder Nikki og Joe og deres lille hold af dedikerede efterforskere sig i et kapløb med tiden for at forhindre nye mord og for at optrevle en fortid, der rummer langt flere dystre hemmeligheder, end de nogensinde havde forestillet sig.

NIKKI GALENA-SERIEN foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge, et stort, fladt marskområde kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte hvide tåge, der har det med pludselig at lægge sig over landskabet.

Forfatter:
Antal sider:
336
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Lotte Follin
Design:
Agnes Stjernfelt
Udgivelsesdato:
14. oktober 2022
ISBN:
9788772391007 (Trykt bog)
9788775621033 (E-bog)
9788775621040 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik