fbpx
Krimi og spænding

Mord på marsken

Første bind i serien om Nikki Galena fra en af Englands mest læste krimiforfattere, der foregår i området The Fens, et stort marskområde i det østlige England.

Byen Greenborough plages af en række forbrydelser begået af kriminelle iført uhyggelige masker, hvilket gør det så godt som umuligt at opklare sagerne. Hvor kommer maskerne fra? Og hvem er det, der deler dem ud til byens småkriminelle rødder?

Samtidig forsvinder en mønsterstuderende på marsken, og kriminalkommissær Nikki Galena – kendt som Gale Galena for sine ringe samarbejdsevner og sin hårde kurs over for byens narkoforbrydere – frygter, at der er tale om en alvorlig forbrydelse. Samtidig kæmper hun for at bevare sin stilling. Hun har fået en sidste advarsel. Kun hvis hun kan få det til at fungere med sin nye makker, Joseph Easter med tilnavnet Fromme Joe, kan hun få lov at blive.

Kan Nikki og Joe mon nå at redde den forsvundne studerende, eller er hun allerede død? Og har hendes forsvinden forbindelse til sagen om maskerne, som det i så fald haster med at få opklaret?

NIKKI GALENA-SERIEN foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge, et stort, fladt marskområde kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte hvide tåge, der har det med pludselig at lægge sig over landskabet.

 

"Barsk historie."
Jyllands-Posten
Krimifan.dk
"En spændende bog."
Drustrups Bogblog
"En medrivende fortælling fyldt med spænding."
Bogens Liv
Forfatter:
Antal sider:
300
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Lotte Follin
Design:
Omslagsdesign: Agnes Stjernfelt
Udgivelsesdato:
14. oktober 2022
ISBN:
9788772390994 (Trykt bog)
9788775621019 (E-bog)
9788775621026 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik