fbpx
Krimi og spænding

Fanget på marsken

Sjette bind i Nikki Galena-serien, der foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge.

Liget af en ung kvinde bliver fundet i en fjerntliggende lade på marsken. En af hendes fingre er blevet skåret af, før hun blev dræbt. Forbrydelsen har en del ligheder med et andet uopklaret mord i egnen, og da en tredje kvinde bliver fundet i live med lignende skader, bliver sagen endnu mere kompliceret.

Samtidig har politiet modtaget oplysninger om, at den nådesløse forbryder Freddy Carver er tilbage og planlægger at starte nye forretninger i Greenborough. Nikki Galena er desperat efter at opspore ham og sætte en stopper for det, men at finde ham er ikke let. Og hvorfor dukker han op lige nu, hvor unge kvinder forsvinder og bliver myrdet?

Nikki Galena må samle hele sit hold, alt imens hun løber om kap med tiden for at redde mere end ét offer – inklusive én, hun holder meget af.

Fanget på marsken er sjette bind i Nikki Galena-serien, der foregår i den fiktive by Greenborough i området The Fens nord for Cambridge. Et stort, fladt marskområde, kendt for sine hyggelige småbyer, hvor alle kender alle, og for den tætte tåge, der pludselig kan lægge sig over landskabet.

Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Udgivelsesdato:
6. november 2023
ISBN:
9788772391540 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik