fbpx

alpha på Bogforum 2021

Bogforum er tilbage, og alpha er med for første gang. Vi glæder os til tre intense bogdage med debatter, samtaler, interviews, quizzer, oplæsninger, strikkerier, madlavning og meget mere.

væg

Bogforum slår i år dørene op d. 5.-7. november, og giver dermed alle læsere, forfattere, fagfolk og forlag muligheden for igen at mødes om litteraturen på den helt store scene. Og der bliver rigeligt at se på og lytte til i år. Bogforum udvider med en ny stor hal og introducerer tilmed flere nye scener.

Alphas forfattere er stærkt repræsenteret på Bogforums egne scener, ligesom de også vil være at finde ude til de forskellige arrangementer på standene. På alphas egen stand vil det eksempelvis være muligt, hvis du går med en god krimi-ide i maven at få et Krimi Crash Course af Katrine Engberg, høre forfatterne til Breve til livetDitte Giese og Anne Sofie Allarp, give en ærlig status på at være kvinde midt i livet ved at læse helt nye breve op til Bogforum, opleve en samtale med romandebutanten Nillou Zoey Johannsen, quizze i David Bowie og Berlin med Benn Q. Holm, gå i strikkeklub med Kristine Sloth eller drikke gløgg med Timm Vladimir.

Det sker sjældent, at man får alle de muligheder på kun tre dage. Desuden signerer alphas forfattere også på standen. Du kan se hele alphas program her:

Fredag d. 5/11

12.00: Deltag i Kahoot-quiz hos alpha og vind dagens bogpakke! Det kan måske betale sig inden quizzen at kigge lidt i bla. Øen, Fortidens port og Jørn Lier Horst krimier for børn. Vi ses!
14.30: Timm Vladimir serverer varm gløgg og sprøde småkager på standen, og vi lover, at der er nok til alle. Opskrifterne kan du finde i den nye Vinterkogebog, som Timm også signerer.
16.00: Nillou Zoey Johansen i samtale med Sine Gerstenberg om Nattens blomst.

Lørdag d. 6/11

12.15: Deltag i Kahoot-quiz hos alpha og vind dagens bogpakke! Kan du slå forfatteren til Et stykke af tiden, Benn Q. Holm, i en quiz om David Bowie og Berlin? Vi ses!
13.00: Katrine Engberg signerer sin seneste kriminalroman ISOLA – femte og sidste bind i serien om Kørner og Werner.
14.00: Strik med Kristine Sloth! Vi tager en pause fra virvaret og inviterer til strikkeklub. Kom forbi og få gode tips og tricks. Kristine tager garn med og signerer også sin bog Strik på budget.
14.30: Benn Q Holm signerer sin nyeste roman Et stykke af tiden.

Søndag d. 7/11

11.30: Breve til alpha! Forfatterne bag Breve til livet, Ditte Giese og Anne Sofie Allarp, gør status på at være kvinde midt i livet. De to kvinder har skrevet nye breve og udveksler dem live med hinanden.
12.00: Ditte Giese og Anne Sofie Allarp signerer Breve til livet.
13.00: Nillou Zoey Johannsen signerer sin debutroman Nattens blomst.
14.00: Hvordan skriver man en bestsellerkrimi? Katrine Engberg er i samtale med Birgitte Franch om skriveprocesser, arbejdsgange og gode råd, til dig der går med en god krimi-ide i maven.
14.30: Deltag i Kahoot-quiz hos alpha og vind dagens krimi-bogpakke! Kan du slå Katrine Engberg i spørgsmål om alphas krimier? Det kan godt være en fordel at bladre i bøger fra Viveca Sten og Helle Mogensen.
15.00: Sara Rahmeh runder alphas Bogforum af med stærke spoken words og en stor performance af digte fra samlingen Langt væk og rundt om hjørnet.
15.30: Sara Rahmeh signerer digtsamlingen Langt væk og lige om hjørnet.

Alle de ovenstående arrangementer vil også være at finde i Bogforums digitale program, som du finder herKøb din billet allerede nu.

Som det fremgår af det trykte program, vil du også kunne opleve alphas forfattere i andre sammenhænge og på forskellige dage. Timm Vladimir taler fredag kl. 16.15 med Marie Holm på Temascenen om VinterkogebogKristine Sloth er lørdag kl. 16.30 i samtale med Line Tolstrup Holm på Livet Rundt Scenen om Strik på budget og om at strikke sig fri for stress, mens Martha-prisvinder Katrine Engberg lidt tidligere samme dag, kl. 14 på Temascenen, taler om om sidste bind i Kørner & Werner-serien, ISOLA. Søndag vil det være muligt kl. 14.00 at høre romandebutanten Nillou Zoey Johannsen på Litteraturscenen fortælle om Nattens blomst.

Vi glæder os enormt meget til at se jer 5.-7. november på alphas stand,
C2-026.

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik