fbpx

Benn Q. Holm

Benn Q. Holm er kendt for sine kritikerroste generations- og samtidsromaner, der ofte belyser emner som parforhold og storbyrastløshed.

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Benn Q. Holm debuterede i 1994 med generationsromanen Til verdens ende. Siden debuten har han markeret sig som forfatter til flere kritikerroste og elskede bøger, heriblandt kollektivromanen Hafnia Punk og slægtsromanen Album, der efterfølgende blev filmatiseret som tv-serie på DR1.

Benn Q. Holm er oversat til blandt andet tysk og russisk, og han har modtaget flere arbejdslegater og priser, herunder Statens Kunstfonds treårige legat. Parallelt med sit forfatterskab har han arbejdet som litteraturanmelder, siddet i bestyrelsen for Dansk PEN og skrevet klummer for bl.a. Euroman.

Benn Q. Holm bor på Østerbro i København med sin kone og har tre børn.

Et stykke af tiden er Benn Q. Holm i topform, en coming-of-age-historie, et portræt af en by på et myteomspundet punkt i tiden og en kærlighedshistorie så ren og smuk, som han aldrig har skrevet den før.

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik