fbpx
Roman

Boi Wagner

En ægte kunstner- og udviklingsroman, som med djævelsk energi favner tre årtier og fører historien helt frem til vore dages skræmmende nutid.

Den midaldrende og engang så succesrige forfatter Boi Wagner er på researchtur i Centraleuropa, da coronapandemien bryder ud og lægger gader og bycentre øde. Det bliver begyndelsen på en længere odyssé gennem et surrealistisk, nedlukket kontinent.

Mens Boi Wagner etapevist bevæger sig hjemad gennem Europa, rejser han samtidig tilbage i tiden til stedet og byen, hvor det hele begyndte: Valby Bakke i København. Her voksede Boi op alene med sin selvforsørgende mor. Vi følger ham gennem universitetet, forfattergennembruddet med slægtsromanen ‘Kød & blod’ til den pludselige deroute med skilsmisse og alt for mange skrivesjusser. Adskillige romaner og et nyt ægteskab senere vandrer han omkring som en halvplaget og skyldbetynget mand, fanget i pandemiens eksil langt fra det København, hvor han har efterladt sit hjerte.

Forfatter:
Antal sider:
460
Sprog:
Dansk
Udgivelsesdato:
28. april 2023
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik