fbpx
Strik på budget
Mad og hobby

Strik på budget

Afstresning og strikning. Begynder-opskrifter på moderigtige veste, simple huer og sweatere til SU-venlige priser og med sans for kvalitet.

Strik på budget indeholder et udvalg af Kristine Sloths mest populære opskrifter fra YarnJunkies.dk samt helt nye opskrifter udviklet specielt til bogen. Opskrifterne er mærket efter sværhedsgrad, og der er både opskrifter til den absolutte nybegynder og til den mere øvede strikker, der er klar til at kaste sig ud i lidt større projekter.

Derudover er Strik på budget er en god inspirationsbog til dig, der gerne vil lave dit eget tøj og skabe din helt egen unikke garderobe. Bogen indeholder en gennemgang af de mest basale strikketermer, og Kristine giver gode tips til indkøb af garn og udstyr, så alle kan komme godt fra strikkestart. For Kristine er det at strikke nemlig ikke kun en billig måde at blive smart på, men også en genvej til psykisk velvære.

 

En skarp og servicemindet begynderbog.
Fyens Stiftstidende
En bog som jeg håber vil ende ude i stuerne, på teenageværelserne og mange andre steder, hvor der sidder én som trænger til at finde ro.
Bog_finken
Jeg er begejstret for hendes måde at tale til nystrikkere i øjenhøjde […] Det er genkendeligt for mig at søge tryghed i garnet. Og det bekræfter mig i, at vi strikkere kan have et vidunderligt fællesskab med hinanden.
Asli Sørup fra podcasten "Snorlige"
Det at strikke blev faktisk Kristine Sloths pusterum. Hendes frirum og det synes jeg er virkelig inspirerende. Hun fortæller åbent om hendes kamp både stress, depression og angst.
Forestillingomparadis
Opskrifterne er moderne og giver mulighed for at man selv kan finde på flotte farvekombinationer.
Randis_bogreol
Fine billeder og nem vejledning til opskrifterne.
Mullesbogblog
Forfatter:
Antal sider:
120
Udgivelsesdato:
29. september 2021
ISBN:
9788772390468 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik