fbpx
Timm
Kogebog

Vinterkogebog

Timm Vladimir deler ud af sine bedste opskrifter i den ultimative allround kogebog til årets kolde måneder.

Hverdagsmad, simreretter, julemad, gæstemiddage, desserter, kager, drinks… og meget mere! 

I sin store Vinterkogebog deler Timm Vladimir gavmildt ud af sine bedste opskrifter til årets kolde måneder. Der er både hurtige retter til familien på de travle hverdage og langsomme simreretter, der kan stå og passe sig selv, mens der hygges.

Du får serveret genkendelige retter med et tvist til hele familien, traditionelle og nye bud på mad til festlige lejligheder som jul og nytår samt en lang række forslag til syltesager, bagværk, desserter og til drinks og drikke, der hører vinteren til.

Timm Vladimir hylder sanserne og årstiden med retter, hvoraf mange har en helt særlig plads i hans gastronomiske familiehistorie.
Med over 140 opskrifter er Vinterkogebog den ultimative allround kogebog til dig, der elsker lækker mad til alle lejligheder, både når det skal gå stærkt, når der er tid til at hygge med familien i køkkenet, og når der ventes gæster.

Vinterkogebog er til dig, som er frisk på at blive inspireret til en masse timer i køkkenet - ikke fordi maden er lang tid om at blive lavet, men fordi du får lyst til at lave det hele.
Bogbanden
Her er tale om pirring af sanserne, helhedsoplevelser, god behandling og smag af dejlige råvarer.
Bogsyn.dk
En virkelig fin madbibel med lækker inspiration til de kolde måneder.
Bogninja
Timm Vladimirs ”Vinterkogebog” bliver mit go-to når det kommer til efterårs- og vintermad.
etbogunivers
Jeg vil klart anbefale Timm Vladimirs nye Vinterkogebog. Giv den som værtinde- eller julegave.
myfoodblog.dk
Forfatter:
Antal sider:
304
Udgivelsesdato:
5. oktober 2021
ISBN:
9788772390642 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik