fbpx
Mad og hobby

Sommerkogebog

En sommerkogebog til hele familien med mad til årets lyse måneder.

FISK – KØD – GRØNT – SALATER – BAGVÆRK – SYLTNING – DESSERT – DRINKS

I SOMMERKOGEBOG hylder Timm Vladimir sanserne og sommeren med et rigt udvalg af sommer- og grillretter til hverdag og fest. Her får du alle Timms bedste opskrifter til hele sommerhalvåret – fra det tidlige forår, hvor vi ikke kan vente med at komme ud, til sensommeren, hvor den varme sweater må findes frem.

Særligt grillen har en central plads i Timms sommerkøkken, og bogen er fyldt med tips og tricks til tilberedning af mad på grill, både retter, der kan tilberedes i et snuptag på en travl hverdagsaften, og mad, der passer sig selv, mens du kan hygge dig med gæsterne.

Der er hverdagsretter med et tvist til hele familien, klassiske danske sommerretter og Timms egne favoritretter til både den lille og den store sommerfest med grillen i centrum og en lang række forslag til salater, tilbehør, grønt, brød, sødt og drinks – kort sagt alt, der hører sommeren til.

 

"En varm anbefaling."
Etbogunivers
Forfatter:
Antal sider:
304
Udgivelsesdato:
29. marts 2022
ISBN:
9788772390703 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik