fbpx
breve til livet
Samtalebog

Breve til livet

'Breve til livet' er en intens, tankevækkende, hårdtslående og humoristisk brevveksling mellem powerduoen Ditte Giese og Anne Sofie Allarp. Om at leve og skulle dø, om børn, vasketøj, venskab og sex, politik, pis og den stille desperation, selvfølgelig. Om at elske og være kvinde midt i livet.

“Vi troede, dette skulle være en fortælling om, hvor awesome det er at være kvinde efter 40. Fri af ungdommens usikkerhed og de stavnsbundne år med små børn. Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.”

Breve til livet er en ublu og ærlig status på at være kvinde midt i livet i 2020 og en åbenmundet og tankevækkende brevveksling mellem levekvinden Ditte Giese og verdensdamen Anne Sofie Allarp. Om lyst og tørre perioder, kærlighed, krop og kriser, om dødsangst, parforholdspropaganda, politik og moderskab og kvindelivets andre små og store minefelter. En uafrystelig og livsbekræftende fortælling om at være kvinde, når man er midtvejs i livet, fortalt af to af vores generations stærkeste og modigste stemmer.

 

"Jeg fløj igennem ’Breve til livet’, som man flyver igennem et selskab med interessante fremmede af den allermest coronasavnede slags … En bevægende bog om det vigtigste."
Politiken
"En livskraftig, humorfyldt og stærk brevdialog."
Femina
"En lovprisning af livet, selv når det langer ud efter os."
Berlingske
"Overordentligt åbenhjertige samtaler."
Weekendavisen
"De forskellige synspunkter og vinkler gør bogen både anvendelig og tankevækkende. Måske, at du får et nyt perspektiv på nogle af hverdagens emner, efter at have læst denne bog."
Bogens Liv
"Jeg skal helt klart læse mere fra dem her (...) "
mullesbogblog
"Skarp, eftertænksom og humoristisk."
Bogglæde
"To stærke kvinder ... stiller sig modigt åbent til skue."
Mit lille bibliotek
"Bogen er forrygende, en anelse provokerende, men mest af alt udviklende ... nogle skide inspirerende damer."
Bogblogger.dk
"De to brevvekslende damer viser stor omsorg for hinanden og bruger deres mange erfaringer til at tæske løs på livets og samfundets urimeligheder. Her er meget god viden, serveret med kraftige eftersmage."
Bogvægten
"Det er ærlige og modige samtaler om at være kvinde i dagens Danmark, der er skrevet med humor og varme."
Dansk BiblioteksCenter
Antal sider:
300
Design:
Imperiet
Udgivelsesdato:
23. november 2020
ISBN:
9788772390451 (Hæftet)
9788793983830 (E-bog)
9788793983847 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik