fbpx
Nyheder

Inspiration til nye læseoplevelser i påskeferien

Hurra, endelig kom påskeferien 🐥 Og nu er det tid til at finde TBR-listen frem og læse alle de bøger på din reol, du egentlig burde starte med .... men, man kunne jo også hoppe ud i en lækker ny udgivelse 😉 Læs med her for lidt læseinspiration til Alpha Forlags nyeste udgivelser til påskeferien. Vi lover, at de kan udkonkurrere hvilken som helst TBR-liste 👇

Syndens børn af Ulrika Rolfsdotter

Andet bind i den atmosfærefyldte psykologiske krimiserie om socialrådgiveren Annie Ljung. En kompliceret nutidig gåde, et fortidigt historisk mysterium og et overbevisende portræt af et lille udkantssamfund.

Sandheden om havets døtre af Caroline Säfstrand

Om et umage venskab og om at have modet til at skabe forandring i sit liv. Sandheden om havets døtre er fjerde bog på dansk af den svenske forfatter. Vi har hidtil udgivet Villa Havbrise (2020), Klubben for Lykkelige Slutninger (2021) og Vingården for Vilde Drømme (2022).

Kommandantens sekretær af Pam Jenoff

Stærk fortælling fra Anden Verdenskrig om modet til at beskytte dem man elsker. Af den tidligere pentagon-ansatte Pam Jenoff.

I dine sko af Jojo Moyes

I DINE SKO er en varm og rørende fortælling om to vidt forskellige kvinder, der bliver bragt sammen af skæbnen, og hvordan en ganske lille ting kan forandre alt og få en til at se verden med nye øjne.

En syerske i New York af Natasha Lester

EN SYERSKE I NEW YORK er en storslået roman om krig, kærlighed og modeverdenen i 40’ernes USA skrevet med Natasha Lesters vanlige sans for at konstruere en dramatisk fortælling baseret på solid research af livet under krigen og dens helte og skæbner.

Seneste nyt

Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik