fbpx
Roman

En syerske i New York

Den australske bestsellerforfatter Natasha Lester tager os denne gang med til 1940’ernes New York.

1940
Da tyskerne rykker frem mod Paris, bliver den unge syerske Estella Bissette tvunget til at flygte fra alt, hvad hun har kært. Hun sætter kursen mod New York med blot et par francs på lommen, en kuffert med det allermest nødvendige, sin symaskine og en stor drøm om at åbne sin egen systue.

2015
Den australske modekurator Fabienne Bissette rejser til New York for at arbejde på en udstilling af de kreationer, som hendes farmor, en af verdens førende modedesignere, har skabt. Men efterhånden som Fabienne finder ud af mere om sin farmors fortid, afdækker hun også en tragisk historie om hjertesorg og familiehemmeligheder, som på dramatisk vis vil ændre hendes eget liv.

EN SYERSKE I NEW YORK er en storslået roman om krig, kærlighed og modeverdenen i 40’ernes USA skrevet med Natasha Lesters vanlige sans for at konstruere en dramatisk fortælling baseret på solid research af livet under krigen og dens helte og skæbner.

 

"Romanen fortæller om dystre hemmeligheder, der aldrig blev talt om. Hvilken familie kan sige sig helt fri for dem?"
Kulturinformation
"Velskrevet og rørende roman."
Lektørudtalelse
"Du bliver holdt fint i hånden igennem det hele med risiko for at lære en smule nyt undervejs (...) yderst anbefalelsesværdig."
Boglivet
"Spændende til de allersidste kapitler."
Bogninja
"Jeg elsker Natasha Lesters bøger, og 'En syerske i New York' er en følelsesladet og hjerteskærende historie, som er fuld af mod og kærlighed."
Bogblogger.dk
"En rigtig spændende og mystisk fortælling."
Hyggegeek_litteratur
Forfatter:
Antal sider:
450
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Ulla Lauridsen
Udgivelsesdato:
26. januar 2023
ISBN:
9788772390659 (Trykt bog)
9788775620289 (E-bog)
9788775620296 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik