fbpx

Den hemmelige arv

Ny stor roman af forfatteren til Den franske fotograf. Den hemmelige arv er baseret på historien om modeskaberen Christian Dior og hans søster, Catherine, der var aktiv i den franske modstandsbevægelse under 2. verdenskrig.

Den australske modekonservator Kat Jourdan er i England med sit arbejde, men får en opgave af mere privat karakter. Kan hun ikke rejse til Cornwall og se til et lille hus, som hendes bedstemor ejer? I huset finder hun til sin overraskelse en unik samling af Dior-kjoler. Kat anede ikke, at hendes bedstemor var i besiddelse af sådan en skat og sætter sig for at undersøge, hvordan de uvurderlige kjoler er havnet der.

I sin jagt på svar støder Kat både på søstrene Skye og Liberty, der kæmpede for englænderne under 2. verdenskrig, og deres barndomsven den amerikanske pilot Nicholas, der er forlovet med den franske kvinde Margaux. En anden fransk kvinde, der ser ud til at have forbindelse til sagen er Catherine, søster til Christian Dior og aktiv i den franske modstandsbevægelse. Skye og Liberty. Nicholas og Margaux. Catherine og Christian. Er de alle seks forbundet? Og hvad er deres forbindelse til Kats bedstemor og den hemmelige arv, der har været gemt væk i over et halvt århundrede?

Den hemmelige arv er den anden af Natasha Lesters bøger, der er udkommet på dansk.

 

Velresearchet og velskrevet ... medrivende og interessant.
Femina
Så. Meget. Power.
Tid til Tanker
Natasha Lester har igen skrevet en historisk roman om stærke kvinder som slog luften ud af mig.
Mit lille bibliotek
En mageløs historisk fortælling, som på fængslende vis forener fortid og nutid i en gribende historie.
Cats, books and coffee
Det er en roman, som ikke kun beriger med en fiktiv stærk og romantisk historie, men også giver indsigt i en verden, som jeg ikke kendte til.
Bogbanden
Det kan godt betale sig at bevæbne sig med en pakke Kleenex, før man læser romanen. Bogvægten.dk
Bogen udstråler ro og fordybelse, en enestående læseoplevelse. Dansk BiblioteksCenter
Romantisk, gribende og smuk. Randi Glensbo
En medrivende historisk fortælling. Bogblogger.dk
En anbefaling til os der elsker seje kvinder!
Bog_finken
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik