fbpx
Roman

Huset på Rivieraen

Medrivende, dramatisk og rørende roman om stærke kvinder i den franske modstandsbevægelse.

Paris 1939-41. Under den tyske besættelse af byen får den unge kvinde Éliane Dufort til opgave at katalogisere Louvres kunstskatte. Hendes arbejde overvåges af tyske soldater, men hvad de ikke ved, er, at Éliane forstår tysk og holder øje med, hvilke kunstværker tyskerne er i færd med at stjæle til deres egne private samlinger. Sin viden deler hun med den franske modstandsbevægelse, men hvor lang tid vil der gå, før hun bliver afsløret?

Den Franske Riviera 2015. Efter en personlig tragedie har den australske modeekspert Remy Lang søgt tilflugt i et vidunderligt hus på Den Franske Riviera. Der opdager hun en fortegnelse over kunstværker, som blev stjålet under 2. Verdenskrig, og hun er chokeret over at opdage et maleri på listen, der hang på hendes børneværelse hjemme i Sydney. Hvem er hendes familie egentlig? Og gemmer huset på flere hemmeligheder?

HUSET PÅ RIVIERAEN er en medrivende roman om nazisternes kunsttyverier under 2. Verdenskrig og de modige kvinder og mænd, der satte livet på spil for at beskytte de uvurderlige værker og dokumentere tyverierne – skrevet med Natasha Lesters vanlige sans for at konstruere en dramatisk og underholdende fortælling baseret på solid research af livet under krigen og dens helte og skæbner.

 

Natasha Lester kan sine kendsgerninger om fransk kunst under den tyske besættelse.
Politiken
Natasha Lesters roman er noget af en tåreperser, og hun har god fornemmelse for at skabe både spænding og romancer på baggrund af virkelige – og hårrejsende – begivenheder.
Femina
Jeg var opslugt fra start til slut, og tog flere gange mig selv i, at ønske mig tilbage i tiden for, at lære karaktererne bedre at kende.
Bog_finken
Huset på Rivieraen er et mesterværk af de helt store. En helt igennem fantastisk og medrivende roman.
Randis_bogreol
Natasha Lester er for litteraturen, hvad Celine Dion er for musikken; en ægte ballademager.
Bogbanden
Natascha Lester skriver de mest rørende fortællinger, og "Huset på Rivieraen" er ingen undtagelse. Dette er en rigtig smuk bog.
Bogens Liv
"Huset på rivieraen" er en kærlighedsroman, men også en gribende historisk beskrivelse af livet under 2. verdenskrig.
Litteraturtale
Natasha Lester er storyteller af den fineste slags.
Mit lille bibliotek
Årets bedste læseoplevelse ... fremkaldte tårer af flere omgange.
aobogpuslerier
bogkvisten
Hvis man synes om en af [Natasha Lesters bøger], så vil man kunne lide dem alle.⁣
bechsbooks
Forfatter:
Antal sider:
492
Oversat af:
Ulla Lauridsen
Udgivelsesdato:
1. marts 2022
ISBN:
9788772390666 (Trykt bog)
9788775620302 (E-bog)
9788775620319 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik