fbpx
Roman

Alix St Pierres tre liv

En skjult identitet. En farlig løgn. En hemmelighed, der venter på at se dagens lys.

New York 1943. Mens krigen raser på det europæiske kontinent, bliver Alix hyret til et job inden for PR, hvor hun skal stå i spidsen for en stor kampagne. Hendes evner til at overtale, vove og handle hurtigt under pres fanger imidlertid den amerikanske regerings opmærksomhed, og de sender hende til Schweiz som spion. Her får hun til opgave at komme tæt på en nazist, som måske er villig til at hjælpe de allierede styrker. Men kan hun stole på ham?

Paris 1946. Krigen er afsluttet, og Alix er flyttet til Paris for at bruge sine evner inden for PR hos den franske modeskaber Christian Dior. Men selv i modehusets glamourøse sale kan hun ikke glemme alt, hvad hun mistede under krigen, og den mørke hemmelighed, hun bærer på. Da en skikkelse fra krigen dukker op igen og truer med at ødelægge hendes fremtid, indser Alix, at hun må rette op på fortidens ugerninger.

ALIX ST PIERRES TRE LIV er endnu en gribende beretning fra 2. Verdenskrig af den australske bestsellerforfatter Natasha Lester, som med denne roman for anden gang i sin karriere vandt prisen Romantic Novel of the Year i kategorien årets bedste historiske kærlighedsroman.

Forfatter:
Antal sider:
450
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Eva Birklund
Udgivelsesdato:
3. november 2023
ISBN:
9788772391359 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik