fbpx
Roman

I dine sko

På få år blev Jojo Moyes en af verdens mest populære forfattere med sine livsbekræftende og tankevækkende historier. Hendes bøger er nu oversat til 46 sprog og har solgt godt 40 millioner eksemplarer på verdensplan.

Nogle dage ville Sam ønske, at hun kunne leve en helt anden kvindes liv. En kvinde uden bekymringer om regninger, der skal betales, og en mand, der tilbringer hele dagen hjemme på sofaen ramt af en hård depression. En fortravlet morgen kommer hun ved et uheld til at tage en anden kvindes taske i træningscentret, og indholdet i den – en smuk Chanel-jakke og et par ultradyre designersko – giver hende mulighed for at snuse til et liv langt fra sit eget. Med skoene på føler hun sig et øjeblik som en anden kvinde. Ubekymret, selvsikker, fri.

Den kvinde er Nisha. Udefra virker hendes liv perfekt. Hun er gift med en rig mand og har et skab fyldt med det smukkeste designertøj. Men sådan har det ikke altid været. Og den dag, Nisha mister sin taske i træningscentret, er også den dag, hendes mand vælger at smide hende ud og lukke alle hendes konti. Nishas omhyggeligt opbyggede liv er med ét kollapset, og det eneste, hun har, er en anden kvindes taske med tre tipundsedler og et par godt udtrådte flade sko.

I DINE SKO er en varm og rørende fortælling om to vidt forskellige kvinder, der bliver bragt sammen af skæbnen, og hvordan en ganske lille ting kan forandre alt og få en til at se verden med nye øjne.

 

"Udtrykket "Walk a mile in my shoes" passer godt på denne fængende, morsomme og tempofyldte roman fuld af kærlighed, feel good, hævn og søstersolidaritet."
Lektørudtalelse
"En af de bedste Jojo Moyes-bøger, jeg har læst (...) Jeg læste bogen i en ruf, og jeg håber virkelig, at vi får flere af den slags bøger i fremtiden."
bogblogger.dk
"Efter min mening er det den bedste bog Jojo Moyes har skrevet. Den har min varmeste anbefaling!"
boglitt
"Det var en af de skønne læseoplevelser, hvor siderne nærmest vender sig selv."
boegerne_i_mit_liv
"Livsbekræftende, rørende, tankevækkende og et venskab mellem kvinder, der kan inspirere."
bogbanden
"En litteraturoplevelse der gav stof til eftertanke omkring søstersind, næstekærlighed, omsorg samt venskab."
bog_finken
"Jojo Moyes skriver med både humor og hjertevarme."
bogormens_verden
"Leder du efter en underholdende feel good-roman med stærke kvindelige karakterer, så vil I dine sko helt sikkert være noget for dig."
bookbestiesdk
"Da jeg havde læst bogen færdig, sad jeg med et ønske om, at denne historie aldrig måtte slutte."
mariasbogtanker
"En klassisk feel good roman."
bog_review
"Medrivende, sød og sjov."
hyggegeek_litteratur
"Moyes [bryder] med klichéerne og lader historien udfolde sig på en måde, så jeg sidder opløftet tilbage med en fornyet tro på verdens godhed og solidaritetens trivsel."
barelaese
Forfatter:
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Udgivelsesdato:
2. februar 2023
ISBN:
9788772390260 (Trykt bog)
9788793983465 (E-bog)
9788793983472 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik