fbpx
Roman

Honeymoon i Paris

Fin lille kærlighedsfortælling fra byernes by om to nygifte par, hvis historier på overraskende vis griber ind i hinanden, selvom næsten et helt århundrede skiller dem.

Året er 1998. Liv Halston har noget impulsivt giftet sig med arkitekten David, som hun kun har kendt i kort tid. Nu er de taget til Paris på bryllupsrejse, men det er på ingen måde den romantiske tur, som Liv havde glædet sig til.

Små halvfems år tidligere er et andet par netop blevet gift i Paris: Provinspigen Sophie har forelsket sig i Édouard, en talentfuld kunstner uden sans for penge, og Sophie opdager, at livet som kunstnerhustru er noget mere kompliceret, end hun havde forestillet sig.

Begge kvinder må sande, at lykken er lunefuld, og at jalousien og tvivlen ligger på lur, lige når man tror sig allermest lykkelig.

Honeymoon i Paris er den selvstændige forhistorie til romanen Hende du forlod (2015).

 

"En fin, lille kærlighedsfortælling fra Jojo Moyes, som kan skrive chick lit med karakterer, der er til at identificere sig med."
Femina
"At Moyes er en af sværvægterne indenfor chick-lit hersker der ingen tvivl om."
ALT for damerne
Forfatter:
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marianne Linneberg Rasmussen
Udgivelsesdato:
2. februar 2023
ISBN:
9788775622450 (E-bog)
9788775622465 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik