fbpx
Roman

Hende du forlod

Fortællingen om to unge kvinder, adskilt af et århundrede, der begge er parate til at kæmpe for det, de elsker – for hver en pris.

Frankrig 1916. Kunstmaleren Édouard Lefèvre har forladt sin kone, Sophie, for at kæmpe ved fronten. Hjemme i St Péronne kæmper Sophie for at drive hotellet Le Coq Rouge sammen med sin søster trods fødevaremangel og den trykkede stemning, der hersker i den lille tyskbesatte by. Da den tyske kommandant i byen kaster sin kærlighed på et portræt, Édouard har malet af Sophie, øjner hun en mulighed for en genforening med Édouard – vel at mærke hvis hun er villig til at sætte sit liv, sin familie og sit gode navn og rygte på spil.

Næsten hundrede år senere hænger Sophies portræt hjemme hos Liv Halston. Billedet har Liv fået af sin afdøde mand, David, og det minder Liv om deres kærlighed og den korte tid, de fik sammen. Men hvad Liv ikke ved, er, at hun ikke er den eneste, billedet betyder noget for.

 

"En sikker, indsigtsfuld roman af en forfatter, som er begavet med et særligt blik."
Femina
"Episk drama, der sprænger tid og sted. Rørende og original."
ALT for damerne
Forfatter:
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Marianne Linneberg Rasmussen
Udgivelsesdato:
7. juli 2021
ISBN:
9788775620821 (E-bog)
9788775620838 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik