fbpx
Roman

Sandheden om havets døtre

Om et umage venskab og om at have modet til at skabe forandring i sit liv.

Da forfatteren Inez Edmarks nabo pludselig dør, beslutter hun sig for to ting – at rydde op i sit hus og at skrive sin sidste bog. Denne gang ikke en roman, men en personlig tilståelse: sandheden om havets døtre.

En dag falder Inez og får efterfølgende problemer med hoften. Hun er derfor tvunget til at ansætte rengøringsdamen Meja, som i tre uger skal hjælpe hende i huset. Den eneste regel er, at Meja under ingen omstændigheder må åbne den blå mappe, der indeholder manuskriptet til hendes bog.

Mødet mellem Inez, der i sit livs efterår skal forsones med sin fortid, og den fortabte Meja, som søger en fremtid, får uforudsete konsekvenser. Vil de to kvinder på trods af deres forskelligheder være i stand til at hjælpe hinanden?

Sandheden om havets døtre er fjerde bog på dansk af den svenske forfatter. Vi har hidtil udgivet Villa Havbrise (2020), Klubben for Lykkelige Slutninger (2021) og Vingården for Vilde Drømme (2022). Den nye bog udgør sammen med de to foregående bøger en tematisk trilogi om mennesker ved livets skilleveje.

Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
3. april 2023
ISBN:
9788772390864 (Trykt bog)
9788775620784 (E-bog)
9788775620791 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik