fbpx
Roman

Villa Havbrise

En skøn svensk feel-good-roman, der foregår på et lille kurhotel på den skånske kyst, hvor fire umage mennesker mødes for at sætte huset i stand.

Lige så snart Sophie blev færdig som student, flygtede hun fra familien og den lille skånske flække, hun er opvokset i, for at bo og arbejde i Berlin, og her er hun blevet hængende. Nu mange år efter fører morens død hende tilbage til en arv, hun ikke kan stikke af fra: Villa Havbrise, huset, Sophie er vokset op i, og som i hendes mormor og oldemors tid fungerede som badehotel.

Villa Havbrise skal sælges, ingen tvivl om det, men først bør huset sættes lidt i stand, og Sophie forsøger sig med et opslag efter gratis arbejdskraft. Flere melder sig, og Sophie udvælger tre: Isak, Martin og Katja, der alle har erfaring med istandsættelse af huse, men som også hver især har deres grunde til at holde en pause fra deres sædvanlige liv. Måske er både deres og Sophies bagage for tung til, at projektet kan lykkes?

Og i nabohuset bor den døve Ella, der hele sit liv har passet haven på Villa Havbrise. Også hun har bagage i form af en hemmelighed, hun i årevis har båret på. Nu hvor Sophie er vendt tilbage, skal Ella så fortælle hende, hvad hun ved, eller er det bedre at tie?

 

En fantastisk, skøn og ikke mindst inspirerende historie
Lidtbedreliv
Dette er en bog, der ikke nok med at give en god historie, også er en humørbooster.
Bogens Liv
Jeg har læst og nydt hver en side i denne feelgood-roman.
Bog_finken
Skøn sommerstemning, bier summer og havet høres i baggrunden ... En smuk feelgood-roman.
Mit lille bibliotek
En hjertevarm roman, hvor man ligefrem kan dufte den svenske sommer og det engang så smukke badehotel.
Dansk BiblioteksCenter
Flydende og blomstrende sprog ... siderne vender sig selv.
Litteratursiden.dk
Rørende og velskrevet.
Bogblogger.dk
En dejlig feel good-roman.
Randi Glensbo
Antal sider:
320
Oversat af:
Marie Louise Valeur Jaques
Design:
Imperiet / Lonnie Hamborg
Udgivelsesdato:
8. juni 2020
ISBN:
9788772390031 (Trykt bog)
9788793983045 (E-bog)
9788793983052 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik