fbpx
Roman

Lad mig berette alt

Første bind i en ny serie – til læsere, der kan lide hjertevarme og tankevækkende historier om mennesker ved livets skilleveje.

Ulrica har besluttet at holde ferie på Hven, den idylliske ø mellem Sverige og Danmark, som altid har vakt så stærke følelser hos hendes mor, at hun har forbudt Ulrica at besøge øen. Med sig har hun et gammelt lamineret postkort med en blomst – en malva – som hun fornemmer gemmer på en vigtig historie.

Over for Ulricas feriehus bor Bea, hvis liv er gået i stå. I radioen hører hun om et videnskabeligt studie, der har kortlagt, at alle mennesker bærer på i gennemsnit tretten hemmeligheder, fem så hemmelige, at vi aldrig fortæller dem til nogen. Da Bea kort efter møder Ulrica, får hun en mistanke om, at Ulrica ikke kun er rejst til øen for at opleve den smukke natur, men at det er noget andet og mere privat, der ligger bag.

For begge kvinder er livet blevet vendt på hovedet, men måske kan mødet med nye mennesker og en sælsom stemme fra fortiden føre dem i en ny retning.

Antal sider:
350
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft Kleemann
Design:
Dansk versionering: Lonnie Hamborg / Imperiet
Udgivelsesdato:
28. maj 2024
ISBN:
9788772392356 (Trykt bog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik