fbpx
Roman

Sandheden om havets døtre

Om et umage venskab og om at have modet til at skabe forandring i sit liv.

Da forfatteren Inez Edmarks nabo pludselig dør, beslutter hun sig for to ting – at rydde op i sit hus og at skrive sin sidste bog. Denne gang ikke en roman, men en personlig tilståelse: sandheden om havets døtre.

En dag falder Inez og får efterfølgende problemer med hoften. Hun er derfor tvunget til at ansætte rengøringsdamen Meja, som i tre uger skal hjælpe hende i huset. Den eneste regel er, at Meja under ingen omstændigheder må åbne den blå mappe, der indeholder manuskriptet til hendes bog.

Mødet mellem Inez, der i sit livs efterår skal forsones med sin fortid, og den fortabte Meja, som søger en fremtid, får uforudsete konsekvenser. Vil de to kvinder på trods af deres forskelligheder være i stand til at hjælpe hinanden?

Sandheden om havets døtre er fjerde bog på dansk af den svenske forfatter. Vi har hidtil udgivet Villa Havbrise (2020), Klubben for Lykkelige Slutninger (2021) og Vingården for Vilde Drømme (2022). Den nye bog udgør sammen med de to foregående bøger en tematisk trilogi om mennesker ved livets skilleveje.

 

"Min nye favorit."
Bøgerne i mit liv
"Der er simpelthen ikke noget bedre end at stifte bekendtskab med ny en forfatter, der fuldkommen fejer benene væk under en."
Bookbestiesdk
"En dejlig, hjertevarm roman."
Bogens Liv
"En skøn feel good-roman fuld af varme og atmosfære."
Randi Glensbo
"Mine luneste anbefalinger."
Boglivet
"Jeg læste denne skønne sag på ingen tid, den var nærmest umulig at slippe, da jeg først kom i gang. Til gengæld er det en af den slags bøger med dybde, der rumsterer i baghovedet længe efter sidste side er vendt."
Bogormens_verden
"Det er en livsbekræftende roman om at finde hjem. Blive et helt menneske. Jeg kneb en tåre i slutningen af bogen."
Knirkes.boeger
"Hvis du holder af feel-good-romaner, må du ikke snyde dig selv for denne perle."
Bogninja
"Jeg kan anbefale denne bog til alle ... siderne vender næsten sig selv."
Randis_bogreol
"En skøn roman."
Bogrummet.dk
"Hyggelig og uforpligtende læsning."
Bogtanker
"En skøn historie."
Lidtbedreliv.dk
Antal sider:
400
Sprog:
Dansk
Oversat af:
Rikke Toft
Udgivelsesdato:
3. april 2023
ISBN:
9788772390864 (Trykt bog)
9788775620784 (E-bog)
9788775620791 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik