fbpx
Roman

Klubben for Lykkelige Slutninger

Svensk feel-good med kant, når det er allerbedst.

Hjertelig velkommen til Klubben for Lykkelige Slutninger

Sådan lyder overskriften på en flyer, som de tre kvinder Cecilia, Lisbeth og Ivy finder under deres vinduesvisker en dag, de har været ude og handle. Det er en invitation til et skrivekursus, som de alle, på trods af forbehold, ender med at tilmelde sig.

Cecilia har mistet sin mand i en alt for tidlig alder. Udadtil holder hun facaden, men indvendig raser sorgen og ensomheden, og hun aner ikke, hvordan hun skal komme videre.

Lisbeth nærmer sig pensionsalderen og gruer lidt for den. Det kunne være så godt, hvis ikke det var, fordi hendes mand var en værre gnier, og hun ved, at alt det, hun drømmer om, ikke vil blive til noget.

Og den unge kvinde Ivy kæmper med konstant angst for, at der skal ske hendes lille søn noget, og hvad er det for noget med den røde bil, der hele tiden følger efter hende? Findes den, eller er hun ved at miste grebet helt?

Selv kursuslederen Sam har tilsyneladende sit at bearbejde og gemmer sine hemmeligheder inde bag en låst grøn dør, som ingen må åbne.

En gang om ugen mødes de alle i klubben, og med pennen som værktøj lærer de lige så langsomt at le, leve og elske igen, og måske kan de virkelig skrive deres egen lykkelige slutning.

 

Hjertevarm velskrevet roman om venskab, kærlighed og selvudvikling på godt og ondt, men med garanteret lykkelig slutning.
Dansk BiblioteksCenter
En roman fuld af varme og atmosfære. En dejlig historie om venskab, lykkelige slutninger og ikke mindst nye begyndelser.
Randi Glensbo
Bogen er både hjerteskærende og hjertevarm.
Bogens Liv
En bog man bliver glad og fortrøstningsfuld i låget af at læse.
Ditte Dalsgaard
Bogen giver grund til eftertanke, og et stik i hjertet hver gang man genkender sig selv.
Læsegodter
Underholdende, hyggelig og humoristisk.
Bogglæde
En blød og varm roman.
Send flere sider
Ovenud begejstret for denne hjertevarme bog, der har hevet mig igennem hele følelsesregisteret.
Candmor
Romanen sætter tankerne igang og er rørende.
knirkes.boeger
En ret vidunderlig bog.
Bogblogger.dk
Antal sider:
440
Oversat af:
Rikke Toft
Design:
Imperiet / Lonnie Hamborg
Udgivelsesdato:
10. maj 2021
ISBN:
9788772390482 (Trykt bog)
9788793983946 (E-bog)
9788793983953 (Lydbog)
Nyhedsbrev
Få besked når vi har noget på hjerte
Vores nyhedsbreve sendes i Mailchimp. Ved tilmelding accepterer du, at vi deler dit navn og din e-mail med Mailchimp. Læs Mailchimps privatlivspolitik